AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek bekar ise evleneceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin rast gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde kan gördüyseniz:

  • Düzeltilmesi gereken şeyler neyse düzeltip hayatınıza devam etmelisiniz.

Kahve falında yüzü kan görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında eli yüzü kan görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, idealist kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan sıçramak çok yorulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kan görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir