AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kan görmek

Kahve falında yüzü kan görmek

Kahve falında yüzü kan görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü kan gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yüzü kan görmek hayatınızın neşe dolacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kan görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kan sürmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eli yüzü kan görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünde kan görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğunun yüzünde kan görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir