AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kan içinde görmek

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, derde ve kedere düşeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kan içinde gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzünü kanlar içinde görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine inanılır.

Kahve falında yüzü kan görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde kan görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kan görmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne kan sürmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne kan görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir