AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü görememek

Kahve falında birinin yüzünü görememek

Kahve falında birinin yüzünü görememek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, iş değişikliğine gidileceğine, zenginliğe sahip olunacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, rahat nedir öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların yüzünü görememek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü görememek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bir hastalığa maruz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir