AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek işlerinde önemli adımlar atacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gereksiz müdahalelerinden kaçınmak için tam olarak hazır olana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek kendisine olan özgüveninin de artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine delalettir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü görememek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanların yüzünü görememek kendisini aşan işlere kalkışacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir