AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanın yüzünü görememek

Kahve falında insanın yüzünü görememek

Kahve falında insanın yüzünü görememek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında insanın yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projelerde yapacağınız ufak tefek düzenlemeler mükemmel sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında insanların yüzünü görememek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek rahat bir hayat sürüleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünü görememek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir