AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanların yüzünü görememek

Kahve falında insanların yüzünü görememek

Kahve falında insanların yüzünü görememek gitmediği yerlere gideceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, dinamik olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret eder.

Kahve falında insanların yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında insanların yüzünü görememek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek şansın açılacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek onlara hocalık edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzünü görememek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, hayırlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir