AnaSayfa / Genel / Kahve falında kişinin yüzünü görememek

Kahve falında kişinin yüzünü görememek

Kahve falında kişinin yüzünü görememek büyük bir sorun oluşacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, borçları varsa ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulur.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü görememek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir