AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü görememek

Kahve falında yüzünü görememek

Kahve falında yüzünü görememek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında yüzünü görememek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine alamet eder.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında insanın yüzünü görememek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir