AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ömrünün uzun olacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin yüzünü görememek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, hanenizde bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü görememek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek sıkıntıdan kurtulacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insanların yüzünü görememek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü görememek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir