AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızdan yardım alabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin yüzünü görememek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü görememek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzünü görememek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünü görememek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin yüzünü görememek uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, herkesin takdirinin toplanacağına işaret eder.

Kahve falında insanların yüzünü görememek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kişinin yüzünü görememek solan yüzünün güleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir