AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne su dökmek

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzüne su dökmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, maddi güç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek üzüntülü haberler alacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze su dökmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek imkânlarının da genişleyeceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencereden su dökmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına işaret eder.

Kahve falında başına su dökmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalettir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir