AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına inanılır.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek gördüyseniz:

  • Kendinizi rahat hissettiğiniz için belli şeylere sarılmak yerine, belli anlaşmaları düzenlemenize ya da yenilemenize yardımı olabilecek fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, bazı ortaklıklar kuracağına yorulur.

Kahve falında kuru çay dökmek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay dökmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çayın demini dökmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine çay dökmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere çay dökmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında halıya çay dökmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir