AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına su dökmek

Kahve falında başına su dökmek

Kahve falında başına su dökmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başına su dökmek gördüyseniz:

  • Sorulması gereken sorular var.

Kahve falında birinin başından su dökmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin başına su dökmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında başa su dökmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında başına su dökmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında başından aşağı su dökmek zor ve karamsar günler geçireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında başına gül dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında başına tuz dökmek yeni maddi kapıların size açılacağın, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya su dökmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir