AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemek, ani tepkilerden kaçınmak gerekiyor.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yüzüne su dökmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sağlığının bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze su dökmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün eline su dökmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine su dökmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüye su dökmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir