AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden su dökmek

Kahve falında pencereden su dökmek

Kahve falında pencereden su dökmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, beddua ve ah alacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencereden su dökmek gördüyseniz:

  • Tüm bilgilere ulaşmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında pencereden su dökmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına yorulur.

Kahve falında pencereye su dökmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında pencereye su atmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında köpüklü su dökmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında birine kaynar su dökmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işarettir.

Kahve falında birinin arkasından su dökmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birisine su dökmek doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir