AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sıcak su dökmek

Kahve falında birine sıcak su dökmek

Kahve falında birine sıcak su dökmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında sıcak su dökmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında birine sıcak su dökmek dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir