AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne su dökmek

Kahve falında yüzüne su dökmek

Kahve falında yüzüne su dökmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, yol kat edeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüne su dökmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız son derece olumlu olacak.

Kahve falında yüze su dökmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne su dökmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının üzerine su dökmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başına su dökmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir