AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kapamak

Kahve falında yüzünü kapamak

Kahve falında yüzünü kapamak bir ömür olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapamak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapamak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözünü kapamak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında pencere kapamak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kahve falı kapamak kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında cam kapamak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye tabir olunur.

Kahve falında göz kapamak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir