AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak gördüyseniz:

  • Dalgınlıklar, kararsızlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kapıya çarpmak onları gücendireceğine ve çok kıracağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı çarpmak istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak fedakârlıklar yapacağına, işe giren herkesin kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapamak işinde aranan biri haline geleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir