AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya çarpmak

Kahve falında kapıya çarpmak

Kahve falında kapıya çarpmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, işi ile gündeme geleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kapıya çarpmak gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı çarpmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kapıya çarpmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, sermayesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başını çarpmak işlerinin toparlanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak hatalarını fark edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla koyuna çarpmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında insana çarpmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir