AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak dik durmaya çalışacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanıza veya yeni olanaklara kavuşmanıza yardımı olabilecek sosyal aktiviteler söz konusu olabilir.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında kapıyı kapatmamak rahat bir hayata sahip olacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balkon kapısını kapatmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatamadığını görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet eder.

Kahve falında kapıyı kapatmak bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabe kapısını görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına yorulur.

Kahve falında kapı kapatmaya çalışmak sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir