AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı çarpmak

Kahve falında kapıyı çarpmak

Kahve falında kapıyı çarpmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı çarpmak gördüyseniz:

  • Rehber veya sözcü kullanmak pratik görünse de, kendi kendinizin avukatı olmanız daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çok günah işleyeceğine delalettir.

Kahve falında kapıyı çarpmak ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak eksiği kendinde bulacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıya çarpmak daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında araca çarpmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Kahve falında başını taşa çarpmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yayaya çarpmak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, bütçesinin daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başını yere çarpmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir