AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, bir akrabadan hata görüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Kahve falında kapıyı yüzüne kapatmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı kapatmak sosyal konumunun değişeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine işarettir.

Kahve falında kapıyı kapatamadığını görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında kapı kapatmak elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalet eder.

Kahve falında kapıyı kapatmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı açmak ve kapatmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında açık kapıyı kapatmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatmamak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir