AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı kapıya çarpmak

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak maddi anlamda rahatlık göreceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet eder.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak gördüyseniz:

  • Ya da maddi bir gelişme zaman alabilir.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kafanı çarpmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı çarpmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına işaret eder.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında kapıyı çarpmak iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne kapı çarpmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıya çarpmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir