AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, yeni işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze tokat atmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze kezzap atmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüne su atmak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne tokat atmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir