AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze tokat atmak

Kahve falında yüze tokat atmak

Kahve falında yüze tokat atmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında yüze tokat atmak gördüyseniz:

  • Yeni plan ya da projeler yepyeni bir boyuta taşınabilir.

Kahve falında yüzüne tokat atmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze tokat atmak durumunuzun iyileşeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısına tokat atmak eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine tokat atmak açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak maddi durumunun düzeleceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir