AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne su atmak

Kahve falında birinin yüzüne su atmak

Kahve falında birinin yüzüne su atmak hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Kahve falında yüze su atmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne su atmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, şansının da döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak yeni denemelerde bulunacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüze jilet atmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine inanılır.

Kahve falında yüze kezzap atmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne para atmak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine işaret eder.

Kahve falında yüze toprak atmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir