AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak günlerini bunun için harcayacağına, zahmete ve derde düşeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak büyük maddi kayıp verileceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze toprak atmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne toprak atmak onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü üzerine toprak atmak uzun sohbetler edeceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye toprak atmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üzerine toprak atmak tüm parasını kaybedeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir