AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze kezzap atmak

Kahve falında yüze kezzap atmak

Kahve falında yüze kezzap atmak aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, alın terinin karşılığını alacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze kezzap atmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Kahve falında yüze kezzap atmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kezzap atmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kezzap atıldığını görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kezzapla yanmak çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüze toprak atmak hayıflanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne para atmak ruhen güzelleşeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze jilet atmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir