AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Kahve falında yüze toprak atmak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü üstüne toprak atmak sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara kürekle toprak atmak bir sebeple sorun yaşayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında toprağı kürekle atmak her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ateşe toprak atmak önemli kararlar alınacağına, kul hakkına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye toprak atmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir