AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne tokat atmak

Kahve falında yüzüne tokat atmak

Kahve falında yüzüne tokat atmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne tokat atmak gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında yüzüne tokat atmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze tokat atmak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında nişanlıya tokat atmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğuna tokat atmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğa tokat atmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kardeşine tokat atmak kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet eder.

Kahve falında kızına tokat atmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir