AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne su atmak

Kahve falında yüzüne su atmak

Kahve falında yüzüne su atmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, büyük başarıla kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne su atmak gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Kahve falında yüze su atmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine yorulur.

Kahve falında yüzüne su atmak böylece daha büyük adımlar atılacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze toprak atmak isabetli girişimlerde bulunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze kezzap atmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir