AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne dokunmak

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumun veya genel manzaranın size kendinizi iyi hissettirmesi gerekiyor.

Kahve falında yüze dokunmak özel hayatının renkleneceğine, konferans ve seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüne dokunmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kısmetin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak şansın ve kısmetin açılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına yorulur.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak bazı ortaklıklar kuracağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir