AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze dokunmak

Kahve falında yüze dokunmak

Kahve falında yüze dokunmak her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, eline büyük paralar geçeceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüze dokunmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne dokunmak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak üzüntülü haberler alacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak kolaylığa kavuşacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir