AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzurunun eski haline döneceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Mutlaka paylaşmanız gerekiyorsa bir uzmandan yardım almanız daha doğru olabilir.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, eşe dosta yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüze dokunmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, umutlarının söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüne dokunmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak birlikte çeşitli işlere girileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, ona mutluluk getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir