AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, çok büyük borçlar alacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla veya yakınlarınızın sağlıklarıyla ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak hayatının zaferlerle dolacağına, içsel güvensizliklerinize delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye dokunmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzünü görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin yüzüne dokunmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir