AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne dokunmak

Kahve falında yüzüne dokunmak

Kahve falında yüzüne dokunmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Kahve falında sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak problemlerini çözeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüne dokunmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne dokunmak uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze dokunmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzüne dokunmak geçim derdi çekeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne dokunmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin yüzüne dokunmak kazançlı işlere girileceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne dokunmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir