AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, şükrederek yaşayacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, başka alanlara yöneleceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin yaralandığını görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin vücudunda yara görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında başka birinde yara görmek hanesine bolluk geleceğine, kolaylık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı yaralar görmek sevap işleyeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara içinde görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünün yara olduğunu görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara olmak lükse ve konfora kavuşacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir