AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzümde yara görmek

Kahve falında yüzümde yara görmek

Kahve falında yüzümde yara görmek mal ve rızkın çoğalmasına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, çok iyi paralar kazanılacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzümde yara gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek başarı elde edeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında yüzünü yara görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek huzurunun yerinde olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü yara olmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin yüzünde yara görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü yara görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir