AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünü yara görmek

Kahve falında birinin yüzünü yara görmek

Kahve falında birinin yüzünü yara görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, işlerinin toparlanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü yara gördüyseniz:

  • Unutmayın pratik yanınızı öne çıkarırsanız, pek çok şeyi kolaylıkla halledebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde yaralar çıktığını görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eli yüzü yara görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde yara izleri görmek aksiliklerin baş göstereceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında eşinin yüzünde yara görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir