AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının yüzünde yara görmek

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında kızının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Her istediğinizi yapma konusunda ciddi bir istek hissedebilirsiniz.

Kahve falında kızının yüzünde yara görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünde yaralar görmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüzümde yara görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında yüzün yara olduğunu görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün yara içinde olduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünde yara görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü yara görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir