AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında lekeli yüz görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz leke görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde leke görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir