AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke gördüyseniz:

  • Odaklanmanız durumunda çok fazla şey yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek verdiği sözleri tutacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek şansa, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek başarı ve zafer kazanacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde leke görmek borçların artacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine alamet eder.

Kahve falında yüz lekesi görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir