AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler gördüyseniz:

  • Geçmişte sizin yanınızda durmuş bir kişi için özel bir şey yapabilirsiniz.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde leke görmek kazancın ikiye katlanacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek kazancının epey düşeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir