AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde siyah leke görmek

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ruhunun dinleneceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah leke gördüyseniz:

  • İlginç kişilerle karşılaşma veya yeni şeyler deneme olanağı sağlayabilecek eğlenceli aktivitelere zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek huzurlu günlerin biteceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz lekesi görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında lekeli yüz görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek hırpalanacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir