AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde leke görmek

Kahve falında yüzünde leke görmek

Kahve falında yüzünde leke görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rütbesinin artacağına, onu isyan noktasına getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde leke gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerin aksayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kara leke görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek kafasını toparlayamayacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir