AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek ihanete uğrayacağına, gelişmelerin olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi gördüyseniz:

  • Belli konular sizin müdahaleniz olmadan kendi kendine düzelebilir.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebekte doğum lekesi görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında doğum lekesi görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, çok kötü günler göreceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde kırmızı lekeler görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüz lekesi görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir