AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında yüzünü felçli görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek adının ülke dışında yayılacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci görmek işlerinin hal yoluna gireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yüzü felçli birini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında yüz felci olmak arzularına ve emellerine kavuşacağına, kazancı arttıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir