AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felci olmak

Kahve falında yüz felci olmak

Kahve falında yüz felci olmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında yüz felci olmak gördüyseniz:

  • İmkanlarınızı çok daha iyi kullanmalısınız.

Kahve falında yüzünü felçli görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yüz felci görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında yüzün felç olmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz felci geçirmek rızıksız kalacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü felçli görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hem çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne felç gelmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüz felci olduğunu görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir